In mijn winkeltje zijn de Maankaarten te vinden en miniaturen. Wil je iets kopen? Dan handel je de gebruikelijke procedure af. Ik krijg dan een seintje, stop het voor je in een enveloppe en breng het weg. En als de kpn meewerkt en alles mee zit dan heb je het product de volgende dag thuis. Mooi hé?

Heb je geen zin in de extra kosten of wil je de maankaarten eerst goed bekijken, dan zijn er (enkel voor de Maankaarten) ook twee vaste verkooppunten. Namelijk; boekhandel; ZINIZ Achter de Broederen 8 in Deventer (tel. 06-12859280) en OHanna’s World kleine Overstraat 77 ook in Deventer (tel. 0570-619100) Voor alle andere producten kun je ook een afspraak maken met mij.

Maankaarten zijn zingeving of inspiratie kaarten; ze laten je nadenken over het alledaagse, geven inspiratie en gespreksstof over de aangeboorde thema’s en de daarbij behorende illustraties.

De opdrachten zijn een verdieping van het thema, laten je soms wat stoeien met het thema en soms geven ze meer inzicht. Ze geven in ieder geval iets om te “doen” en uit te proberen, op een creatieve manier. Meer lezen? Op mijn web-site meer informatie over deze kaarten.

Ik maak mijn miniaturen op papier wat ik voor handen heb. Ze zijn altijd tussen de 16cm bij 16cm, soms wat kleiner of rechthoekig. Ik knip of snij de delen uit die ik interessant vind. Dat maakt dat niet alles even recht is en ik teken het meestal helemaal vol.

Vroeger maakte ik ze met ecoline maar tegenwoordig doe ik het met aquarel omdat dat lichtvaster is, toch zou ik ze niet in vel zonlicht ophangen.

Ze zijn met aandacht gemaakt en zo’n miniatuur kost toch gauw tussen de 4 en 10 uur tijd. Ik ga altijd met een bepaalde emotie te werk en bekijk het gekleurde vlak alsof het wolkjes zijn en zo ontstaat de tekening. Los van conventies, verhoudingen, of perspectief, ingetekend met fineliner.

Deze techniek heb ik ook gebruikt bij een deel van mijn Maankaarten en eerder bij illustraties van teksten. Ik doe het graag en met liefde. Ik geef ieder miniatuurtje een titel dat een hint geeft naar mijn emotie…maar een ieder staat het vrij om zijn eigen verhaal er in te herkennen.

Ik verkoop ze voor €15,- per stuk. Koop je ze via mijn webwinkel komen daar uiteraard nog portokosten bij.

Bekijk de producten in “mijn winkel”