Samenkomst; meditatief en intuïtief tekenen (proef van af 24 juni)

Zondagochtend tegen een uur of elf. Zin in koffie, een goed gesprek en wat bezinning op de week of in het algemeen. Niet altijd zin in zomaar kletsen en zin op met rust en aandacht ook iets te doen. Dat is wat ik me bedenk bij de zondagochtend, ’s middags ga ik wel iets bedenken waar ik druk mee ben.

In Augustus zou ik graag willen starten met een groepje (max 5 min 3) die niet zo zeer les willen hebben maar samen willen komen om in alle rust willen tekenen of met kleur willen werken.

Ik stel me voor dat er een spreuk, een gedicht of een stukje tekst is die inspirerend en tot nadenken stemt. Er een opdracht is (voor degene die wil) materiaal is en dat er een uurtje oid gewerkt wordt in alle rust en dat er daarna op de thematiek nabesproken wordt. Dus niet gericht op het mooie of kunstige van de tekening maar op de thematiek. Omdat dit iets is wat ik wil uitproberen, kan ik niet zeggen of het uiteindelijke concept er ook zo uit ziet, het voordeel is wel dat als je nu al meedoet je ook alle inspraak hebt in hoe het uiteindelijk wordt . Speciaal daarvoor stel ik in juni en juli en begin augustus een aantal data beschikbaar om samen te komen en uit te proberen tegen bijzonder laag tarief. Data zijn: 24-06 01-7 08-07 05-08 vanaf half augustus wil ik dan definitief starten.

Het speciale tarief is € 7,50 per keer definitieve tarief is € 10,- per keer. Inclusief materiaal en koffie en thee. In de eerste instantie ga ik van start als er minimaal 2 deelnemers zijn. Later geld dat voor 3 deelnemers. Opgeven vóór de vrijdag voorafgaand aan de zondagochtend, vóór vijf uur. Bij te weinig deelnemers krijg je bericht dat het niet doorgaat.

Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen met heleens2@gmail.com of telefoon;

06-16231075 what’sapp kan ook. Er is ook veel te vinden op mijn website; www.heleenskunstenvliegwerk.nl of like mijn Facebookpagina voor het laatste