Maankaarten

Maankaarten heb ik ontwikkelt voor een breed publiek en voornamelijk om er plezier aan te beleven. Je kunt ze alleen voor jezelf gebruiken, in een gespreksgroep, als toevoeging in coachingsgesprekken, filosofische of spirituele gesprekken of gewoon met vrienden. 

cover Maankaarten. A4 formaat. Fine-liner op papier.

Maankaarten zijn zingeving of inspiratie kaarten; ze laten je nadenken over het alledaagse, geven inspiratie en gespreksstof over de aangeboorde thema’s en de daarbij behorende illustraties. De opdrachten zijn een verdieping van het thema, laten je soms wat stoeien met het thema en soms geven ze meer inzicht. Ze geven in ieder geval iets om te “doen” en uit te proberen, op een creatieve manier.

Het kaartspel verschaft de mogelijkheid om één maancyclus lang (28 dagen en een beetje; hieraan ontleent het spel zijn naam) iedere dag één kaart te trekken. Of je ze ook op die manier speelt, is natuurlijk geheel aan jezelf. Het zijn 28 kaarten en een joker (de nul-kaart). De kaarten zijn “getest” en bevindingen waren positief.  Kritische kanttekeningen heb ik verwerkt in het uiteindelijke resultaat. Het boekje met uitleg en opdrachten is professioneel geredigeerd.

De Maankaarten zijn bij mij verkrijgbaar  Een set Maankaarten kost  € 24,75. Stuur mij een e-mail bij interesse, ook als je verkooppunt wil worden.

 

Dansen op de ruïne

In het overzicht van mijn werk bij “illustraties” kunt je nog een aantal kaarten zien.

Ik hoef er niet rijk van te worden, natuurlijk wil ik er wel iets aan verdienen, maar het feit dat ze gebruikt worden vind ik het belangrijkste.

Bekijk de producten in “mijn winkel”