Over “Maankaarten”

 

Maankaarten

Maankaarten heb ik ontwikkelt voor een breed publiek en voornamelijk om er plezier aan te beleven. Je kunt ze alleen voor jezelf gebruiken, in een gespreksgroep, als toevoeging in coachingsgesprekken, filosofische of spirituele gesprekken of gewoon met vrienden. 

cover Maankaarten. A4 formaat. Fine-liner op papier.

Maankaarten zijn zingeving of inspiratie kaarten; ze laten je nadenken over het alledaagse, geven inspiratie en gespreksstof over de aangeboorde thema’s en de daarbij behorende illustraties. De opdrachten zijn een verdieping van het thema, laten je soms wat stoeien met het thema en soms geven ze meer inzicht. Ze geven in ieder geval iets om te “doen” en uit te proberen, op een creatieve manier.

Het kaartspel verschaft de mogelijkheid om één maancyclus lang (28 dagen en een beetje; hieraan ontleent het spel zijn naam) iedere dag één kaart te trekken. Of je ze ook op die manier speelt, is natuurlijk geheel aan jezelf. Het zijn 28 kaarten en een joker (de nul-kaart). De kaarten zijn “getest” en bevindingen waren positief.  Kritische kanttekeningen heb ik verwerkt in het uiteindelijke resultaat. Het boekje met uitleg en opdrachten is professioneel geredigeerd.

De Maankaarten zijn nu verkrijgbaar via mijn Webwinkel en natuurlijk ook via mezelf, je mag ook een e-mail sturen.  Een set Maankaarten kost  € 24,75 excl. de kosten om ze op te sturen. Mocht je een verkooppunt willen worden dan gelden er natuurlijk andere tarieven. Mail mij dan! Ook interessant voor professionals; ik geef workshops met de kaarten en leg uit wat er mogelijk is. Let op mijn Facebook pagina of mail mij voor plekken, data en voorwaarden; misschien bij jou?

Direkte verkooppunten: ZINIZ   Achter de Broederen 8  Deventer tel; 06-12859280

Ohanna’s World  kleine Overstraat 77  7411JK Deventer tel; 0570-619100

 

Dansen op de ruïne

In het overzicht van mijn werk bij “illustraties” kunt je nog een aantal kaarten zien.

Ik hoef er niet rijk van te worden, natuurlijk wil ik er wel iets aan verdienen, maar het feit dat ze gebruikt worden vind ik het belangrijkste.

Bekijk de producten in “mijn winkel”