Beeldend Kunstenaar voel ik me eigenlijk niet. Klinkt zo pretentieus vind ik. Ik vertel verhalen, actueel,  over idealen, over mensen of de natuur. Vaak wat dromerig maar alles met een rafelige vaak zwarte rand en soms met humor. Ik hoop wel toegankelijk te zijn.  Zie mijn tekeningen en schilderijen als een scene uit een verhaal en misschien raakt het jou verhaal. Soms gebruik ik teksten en soms geeft de titel een richting.

Medio 2016 ben ik begonnen met olieverf te schilderen en sindsdien heb ik eigenlijk niet of nauwelijks nog acrylverf gebruikt. Ik vind de verf van kleur en structuur beter bij mijn stijl passen. Ik heb met tekenen een eindeloos geduld maar met verf en houtskool werk ik snel.
Vaak meng ik de kleuren op het doek en dat mengt zich weer met het houtskool waarmee ik het portret heb opgezet. Dat vind ik mooi en dat kan allemaal met olieverf. Maar behalve olieverf gebrijk ik ook houtskool krijt, aquarel en potlood en pen en soms ook weer ander materiaal……Ik experimenteer graag.

Veel van mijn werk is te koop of te leen. Ik werk ook in opdracht en geef workshops of lessen. Sowieso geef ik iedere week les bij mij thuis in mijn “huiskamer atelier”. Mijn huis is piepklein en kan net 5 leerlingen bergen. Maar geef op verschillende tijden in de week les wat altijd erg gezellig is en voor een ieder toegankelijk….ook voor de ongeoefende kunstenaar. Informeer naar de mogelijkheid. Workshops geef ik ook op locatie.

Informatie voor potiëntiele opdrachtgevers: Zoals je kunt zien werk ik wel in een eigen stijl; vanaf een foto werken en dan verwachten dat het precies de foto wordt….tja…daar zijn anderen veel beter in. En kijk vooral rond bij de overzichtspagina’s van mijn werk of mijn werk je aanspreekt.

Omdat ik erg graag kunst en cultuur voor iedereen bereikbaar wil houden, ben ik ook voor mensen met een kleine beurs toegankelijk. 

Klik hier voor de “contactgegevens”