Dinsdag 27 november geef ik weer gratis proef-workshops
Dit keer om een reeks van workshops die 4 december begint en in 22 januari eindigt, te promoten. 

’s middags geef ik meditatief en intuïtief tekenen/schilderen. Dat is van 14.00u tot 16.00u.
’s avonds van 19.30u tot 21.30u ga ik met jullie met portretten in de weer. Het gaat hierbij niet om het zo goed mogelijk natekenen; maar meer om het verhaal en jouw creativiteit en om dit uit te drukken. Iedereen kan dus meedoen.

De Workshops zijn geheel vrijblijvend en verplichten je niet tot meedoen aan de betaalde workshops, wel is het noodzaak om je (liefst per e-mail) op te geven omdat mijn huiskamer-atelier niet meer dan 5 mensen kan herbergen. Heb je je opgegeven zou het ook erg fijn zijn om te komen of je op tijd af te melden (zodat je geen plek van een ander bezet houdt)

 

Kijk op mijn Facebook pagina voor meer nieuws!